CHANAH

Luxury night fashion for WoMen

1.

Het Project

Ik heb reeds samengewerkt met Chantal. Ik werd meteen blij en enthousiast toen ik het nieuwe pand bezocht. Yess, plafonds van 5 meter hoogte, wat een cadeau voor mij. Mijn opdrachtgever verkoopt luxe nachtkledij en badmode.

De Feng Shui studie maakte meteen duidelijk waar de paskamers, de duurdere artikels, de menwear, de badmode en vooral het betaalpunt ideaal gepositioneerd moeten worden, alles in de passende windrichtingen. De kwalitatieve collecties en de professionele charme van Chantal vroegen klasse, een voorname uitstraling en een ontvankelijk interieur.

2.

De Aanpak

De ruimte onder het gelijkvloers werd meteen de stockzone en toch was het belangrijk om ook voldoende opbergruimte te voorzien in de winkelruimte op het gelijkvloers. Niet steeds handig om steeds naar beneden te gaan terwijl er klanten in de winkel zijn. Ik heb altijd een zwak voor pasruimtes, Voor dit artikel is het uiterst belangrijk dat er voldoende privacy is en veel plaats binnenin. De plafondhoge gordijnstoffen passen perfect bij de nachtkledij, de kwaliteit van de stof diende hiervoor met veel zorg gekozen te worden.

Alles moet matchen, dan bereik je harmonie. De bezoeker voelt dit bewust of onbewust, het schept een veilig gevoel, dat is zeer belangrijk bij de aankoop van kledij. Het betaalpunt is een lang, strak, wit meubel (met zeer veel berging) dat quasi centraal in de ruimte staat, de extra plooitafel biedt eveneens de mogelijkheid om nog artikelen in de kijker te zetten. Bijna alle artikel zijn opgehangen aan op maat gemaakte stalen frames, een eigen ontwerp, die volledig zwevend zijn. Het maakt het geheel licht, vrolijk en zorgeloos. Ook het poetsen wordt makkelijker en is snel gebeurd.

3.

Wat de klant ervan vond

In het begin had ik een weerstand toen Tiene het eerste Feng Shui ontwerp voorlegde. Ik wou de paskamers op een andere plaats, mijn vorige winkel was veel lager en kleiner. Ik moest wennen aan de grote gordijnpartijen, ik zag daar het nut niet van in. Daarnaast had ik ook de neiging om te veel in de winkel te hangen en nog allerlei rekjes bij te plaatsen. Na een aantal gesprekken werd het duidelijk dat mijn artikel rust en ‘zen’ vraagt.

Eerlijk gezegd voel ik me ook beter, ik krijg zo vaak complimenten van mijn klanten. Ik ben aangenaam verrast door het Feng Shui ontwerp van Tiene. In het begin zag ik het anders. Tijdens het creatieve proces werd mij duidelijk dat we op een goed spoor kwamen. Tiene verruimde mijn visie en kwam met een verrassend nieuw ontwerp, volledig volgens Feng Shui. 

Hey, ik ben Tiene

Feng Shui interieurarchitecte en klaar om jou te helpen de voordelen van Feng Shui in jouw privé interieur of bedrijf binnen te brengen.

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik zal je contacteren voor een vrijblijvend introducerend gesprek hoe we Feng Shui kunnen introduceren in jouw woning of bedrijf.

4.

Ontdek andere cases