een vakantieverblijf waar iedereen zich thuis voelt

In 2016 heb ik de inkom en de eerste verdieping (keuken, living, eetruimte) van deze woning ontworpen. Mijn klanten waren zodanig blij dat ze in 2017 gevraagd hebben om de tweede verdieping en de zolderverdieping verder te renoveren.

Sinds na de renovatie is het een vloek om de toenmalige zolderverdieping nog zo te benoemen. Deze verdieping werd omgetoverd naar een studio met badkamer, dressing, zithoek, bureau én slaapgedeelte.

De vormgeving van het volledige project heb ik eenvoudig gehouden. Ik heb de keuken en zithoek verbonden door een hele lange tafel van 450 cm centraal in de ruimte te plaatsen. Als rode draad in mijn ontwerp heb me gebaseerd op ‘natuurlijk’ materialen, deze reflecteren het gevoel van de duinen, de zee en het strand.

Dit project is het levende bewijs van mijn visie om tijdens het renovatie proces het ontwerp steeds aan te passen zodat de ruimte en sfeer optimaal benut wordt.

Het resultaat: een typische rijwoning die omgetoverd is tot een plaats waarin je tot rust komt, geïnspireerd wordt en tegelijk ook kan opladen.

 • Zicht op tv wand en de living

  Zicht op tv wand en de living

  De klanten willen hun kleinkinderen niet telkes op de vingers wijzen. Daarom vreesden ze voor de witte wanden en kasten. Maar alles valt heel goed mee. Alle materialen zijn dermate uitgekozen en bewerkt dat ze goed onderhoudbaar zijn en duurzaam!!
 • Zithoek van de zolder

  Zithoek van de zolder

  Na de uitbraak van het plafond in de zolder heb ik uiteindelijk besloten om zowel de zithoek als slaapkamer en bureel volledig tot in de nok open te laten. Dit heeft het ruimtelijk gevoel nog meer bevorderd én het gevoel van een traditionele zolder was hiermee volledig van de baan.
 • De grootste schuifdeur in mijn carrière

  De grootste schuifdeur in mijn carrière

  Bij een hoog plafond past een hele hoge schuifdeur.
 • TieneLaurent_Oostende_06
  In dit bad hebben alle vrouwen van de familie vertoefd. Met een lekker glaasje champagne kunnen ze volledig tot rust komen.
 • TieneLaurent_Oostende_03

een vakantieverblijf waarin iedereen zich thuis voelt

In 2016 heb ik de inkom en de eerste verdieping (keuken, living, eetruimte) van deze woning ontworpen. Mijn klanten waren zodanig blij dat ze in 2017 gevraagd hebben om de tweede verdieping en de zolderverdieping verder te renoveren.

Sinds na de renovatie is het een vloek om de toenmalige zolderverdieping nog zo te benoemen. Deze verdieping werd omgetoverd naar een studio met badkamer, dressing, zithoek, bureau én slaapgedeelte.

De vormgeving van het volledige project heb ik eenvoudig gehouden. Ik heb de keuken en zithoek verbonden door een hele lange tafel van 450 cm centraal in de ruimte te plaatsen. Als rode draad in mijn ontwerp heb me gebaseerd op ‘natuurlijk’ materialen, deze reflecteren het gevoel van de duinen, de zee en het strand.

Dit project is het levende bewijs van mijn visie om tijdens het renovatie proces het ontwerp steeds aan te passen zodat de ruimte en sfeer optimaal benut wordt.

Het resultaat: een typische rijwoning die omgetoverd is tot een plaats waarin je tot rust komt, geïnspireerd wordt en tegelijk ook kan opladen.

 • Zicht op tv wand en de living

  Zicht op tv wand en de living

  De klanten willen hun kleinkinderen niet telkes op de vingers wijzen. Daarom vreesden ze voor de witte wanden en kasten. Maar alles valt heel goed mee. Alle materialen zijn dermate uitgekozen en bewerkt dat ze goed onderhoudbaar zijn en duurzaam!!
 • Zithoek van de zolder

  Zithoek van de zolder

  Na de uitbraak van het plafond in de zolder heb ik uiteindelijk besloten om zowel de zithoek als slaapkamer en bureel volledig tot in de nok open te laten. Dit heeft het ruimtelijk gevoel nog meer bevorderd én het gevoel van een traditionele zolder was hiermee volledig van de baan.
 • De grootste schuifdeur in mijn carrière

  De grootste schuifdeur in mijn carrière

  Bij een hoog plafond past een hele hoge schuifdeur.
 • TieneLaurent_Oostende_06
  In dit bad hebben alle vrouwen van de familie vertoefd. Met een lekker glaasje champagne kunnen ze volledig tot rust komen.
 • TieneLaurent_Oostende_03
 • Tijdens onze intense, plezante en drukke familie vakanties is het fantastisch dat mijn vrouw en ik ons, wanneer we willen, kunnen afzonderen en tot rust kunnen komen terwijl de rest van de kinderen en kleinkinderen beneden in hun volle enthousiasme kunnen verder spelen.

  Dhr. en Mevr. Monstrey - De Baets
  Oostende

Bent u benieuwd hoe ik te werk ga en mijn klanten telkens tot een gepersonaliseerd eindresultaat begeleid? 

Heeft u meer vragen en wenst u contact op te nemen? Laat hier een bericht en ik contacteer u zo snel mogelijk.