Inspiratie-event: Dompel je onder in de wondere wereld van Feng Shui

Vrijdag 24 maart • Brugge

1.

Wat mag je verwachten?

Feng Shui zie je niet maar het creëert een onbewust maar reëel gevoel van harmonie en balans in je werk- en woonomgeving. De ultieme oplossing voor financieel geluk, gezondheid en relaties. 

Op 24 maart trekken we volop de inspiratie-kaart en serveren we een Feng Shui menu om van te smullen. Verzegeld van een drankje en een hapje, nemen we je mee op ontdekkingsreis door het bijzonder boeiende universum van Feng Shui. Onder impuls van Feng Shui Master Nikki Bishop en een resem spraakmakende projecten, leggen we de universele en positieve kracht van Feng Shui interieurarchitectuur bloot.

Wat zijn de basisprincipes van Feng Shui? Hoe kan Feng Shui bijdragen tot meer bewustzijn, positieve energie en harmonie? Hoe creëer je de perfecte symbiose tussen mens, ruimte en omgeving? Welke gunstige effecten herbergt deze meer dan 3000 jaar oude Chinese filosofie? Tijdens dit inspiratie-event krijg je een antwoord op al deze vragen en brengen we pakkende en fascinerende verhalen. Welkom!

2.

Programma

We zorgen voor een avondvullend programma en brengen een staalkaart van alle facetten die Feng Shui interieurarchitectuur te bieden heeft. Ontdek het volledige programma hieronder!

3.

Deelnemen

Zin om je volledig onder te dompelen in de wondere wereld van Feng Shui? Deelname is gratis, inschrijven gewenst. De plaatsen zijn beperkt (50 gasten), wees er dus snel bij! Tot dan?

Na inschrijving ontvang je een e-mail met alle praktische informatie.

Onze contactgegevens

Adres

Wenduinesteenweg 37
8421 De Haan

Telefoonnummer

+32 499 41 45 81

E-mail

info@tienelaurent.be