Apotheek De Witte

Niet zomaar een apotheek

1.

Het Project

Apotheek De Witte te Asse is niet zomaar een apotheek. Noem het eerder een gezondheidshuis waar je te allen tijde terecht kan voor raad en advies. Een echte apotheek uit de 21ste eeuw, waar digitale producten, touchscreens, transportband en een 24/24 service via automaat aan de buitengevel voor een ware digitale revolutie zorgen.

Apotheker An De Witte wou vooral een huiselijke sfeer creëren, waar zowel haar klanten als haar personeel zich thuis voelen. Een plek waar je vriendelijk wordt aangesproken en geholpen. Digitale eyecatchers in combinatie met een huiselijke cosiness dus. Maar gaan die twee wel samen? Héél zeker!

2.

De Aanpak

Een project waar ik als interieurarchitect met enorm veel plezier aan heb kunnen werken en voor ontwerpen. De voorafgaande Feng Shui studie wees al heel snel uit welke functies en interieurelementen waar zouden moeten komen.

Voor de renovatie opteerden we voor een allesbehalve conventionele indeling en opstelling, tevens een vereiste van de klant. Bovendien is er een enorm aanbod aan producten die allemaal een plekje moeten krijgen. Maar nog belangrijker was het om van de apotheek een plaats te maken waar klantvriendelijkheid en -beleving centraal staan.

Het resultaat: een flexibele oplossing die het reguliere aanbod combineert met een workshopruimte, make-up zone voor huidanalyse en een discrete ruimte waar bloedanalyses kunnen besproken worden.

Dankzij een strakke planning, solide organisatie en een perfect op elkaar ingespeeld team, werd het volledige interieur opgebouwd in 2 maanden. Een meer dan verdiende pluim voor alle medewerkers!

3.

Wat de klant ervan vond

Dankzij de intensieve samenwerking met Tiene, de open communicatie en de nauwkeurige voorbereiding is dit een heel geslaagde en succesvolle renovatie geworden.

Een renovatie van een apotheek is een heuse investering, eentje op lange termijn. Geen sinecure dus. Dankzij de intensieve samenwerking met Tiene, de open communicatie en de nauwkeurige voorbereiding is dit een heel geslaagde en succesvolle renovatie geworden. De uitvoering verliep vlekkeloos. Een heel aangenaam team, stuk voor stuk mensen die hun vak kennen. Iets wat ik niet vaak eerder heb mogen ervaren.

Noem de renovatie gerust een beleving, een erg fijne beleving. Al van bij de eerste ontmoeting viel me op dat Tiene heel grondig luistert. Niet alleen naar het functionele, maar ook naar de visie die we met onze apotheek nastreven. Verbouwen doe je niet alleen met je hersenen, maar ook met je buik en hart. Tiene combineert hersenen, buik en hart.

Ook de toegepaste Feng Shui principes werpen nog steeds hun vruchten af als de mensen de zaak betreden. Er heerst rust, zo belangrijk na alle chaotische tijden die we hebben meegemaakt.

Tot op vandaag blijf ik in contact met Tiene. Ze stuurt bij waar nodig en de Feng Shui principes helpen me om de juiste beslissingen te nemen. Heel waardevol. Ik kan een samenwerking met Tiene alleen maar aanbevelen. Ik hoop in de toekomst nog samen zaken te kunnen blijven doen.

4.

Ontdek andere projecten

Plan een gesprek met Tiene

Interesse in een Feng Shui renovatie? Laat hieronder jouw gegevens achter en ik zal je contacteren voor een vrijblijvend introducerend gesprek. We bekijken samen hoe we Feng Shui succesvol kunnen introduceren in jouw woning of bedrijf.

Tiene Laurent Feng Shui Interieurarchitect contact