Feng Shui voor je zaak

Laat je interieur
meewerken aan de
groei van jouw bedrijf.

1.

De voordelen van Feng Shui

Financiële groei

Een harmonieuze werkomgeving leidt tot een betere werksfeer en heeft een positieve invloed op de concentratie en prestatie van het personeel. Dit resulteert direct in hogere klanttevredenheid en omzetstijging.

Gelukkigere mensen

Zowel je personeel als je klanten zullen zich gelukkiger voelen in je interieur. Op deze manier zullen ze een veel diepere connectie creëren met jouw bedrijf.

Betere gezondheid

Wist je dat Feng Shui ook je gezondheid bevordert? Gezonde werknemers voelen zich beter in hun vel, zullen minder vaak ziek zijn en uiteindelijk beter presteren voor jouw bedrijf.

Meer concentratie

Een kantoor ingericht volgens Feng Shui inspireert, geeft energie, verlaagt de werkstress, verhoogt de concentratie en focus wat resulteert in meer productiviteit en zo betere resultaten. 

2.

Feng Shui als wetenschap

Feng Shui is allesbehalve een spiritueel fabeltje. Het is de meer dan 3000 jaar oude Chinese empirische wetenschap die door middel van een mathematische berekening aantoont hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden.

Feng Shui geeft mij een wetenschappelijke basis om de ruimtes en de energie van uw zaak of woning maximaal te benutten. Tevens leert u welke invloeden vormgeving en inrichting hebben op uw welzijn en hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve.

3.

Mijn hart slaat sneller
voor commerciële panden

Juist daar waar mensen samenkomen om te werken, is het van essentieel belang de Feng Shui optimaal in te zetten. Het bedrijf heeft daarin niet alleen met de eigen inkomstengeneratie te maken.

Feng Shui geeft mij een wetenschappelijke basis om de ruimtes en de energie van uw zaak of woning maximaal te benutten. Tevens leert u welke invloeden vormgeving en inrichting hebben op uw welzijn en hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve.

Winkels
Creëer een harmonieuze omgeving die aanzet tot kopen. Zeker met alle online shops is het belangrijk in te zetten op beleving en klantenervaring.
Kantoren
Ook je bedrijf of het kantoor waar je werkt kan van Feng Shui profiteren. Hoe zit het dan met Feng Shui op kantoor?
Hotels
Een hotel waar mensen zich optimaal voelen zorgt voor tevreden klanten die ieder jaar terugkomen.

4.

Projecten

Elk van onze projecten wordt met veel liefde gecreëerd en geoptimaliseerd volgens de specifieke noden van de werkomgeving.

Van diepgaande workshop tot perfecte vertaalslag naar jouw interieur. Ontdek onze projecten!

Plan een gesprek met Tiene

Interesse in een Feng Shui renovatie? Laat hieronder jouw gegevens achter en ik zal je contacteren voor een vrijblijvend introducerend gesprek. We bekijken samen hoe we Feng Shui succesvol kunnen introduceren in jouw woning of bedrijf.

Tiene Laurent Feng Shui Interieurarchitect contact