Feng Shui voor je woning

Jouw interieur,
aangepast aan wie je bent.

1.

De voordelen van Feng Shui

Verbinding in relaties

Wonen doe je samen met je liefdespartner, kinderen, familie of zelfs vrienden. Feng Shui versterkt de communicatie. Er ontstaat meer verbinding tussen de bewoners, waardoor het relationele geluk nieuwe hoogten bereikt.

Financieel geluk

Een gezonde financiële situatie, daar dromen we allemaal van. Door de woning grondig te screenen, leggen we pijnpunten bloot, en wordt snel duidelijk waar geld nutteloos naar buiten stroomt. Door wijzigingen aan te brengen in de woning kunnen we deze stroom keren en de financiële gezondheid optimaliseren.

Betere gezondheid

Een lichaam in balans, een gezonde geest in een gezond lichaam. Een uiterst belangrijk aspect in het menselijk leven. Door Feng Shui wordt duidelijk waar er zich gezondheidsproblemen situeren en hoe we dit kunnen verbeteren. 

Harmonie

Feng Shui zie je niet, het zorgt voor een gevoel van thuiskomen. Je komt tot rust, het zorgt voor vitaliteit. Voor ieder van ons erg belangrijk om al deze sensaties te beleven, een leuk gevoel te ervaren bij thuiskomst.

2.

Feng Shui als wetenschap

Feng Shui is allesbehalve een spiritueel fabeltje. Het is de meer dan 3000 jaar oude Chinese empirische wetenschap die door middel van een mathematische berekening aantoont hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden.

Feng Shui geeft mij een wetenschappelijke basis om de ruimtes en de energie van uw zaak of woning maximaal te benutten. Tevens leert u welke invloeden vormgeving en inrichting hebben op uw welzijn en hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve.

3.

Meer dan enkel een mooi zicht

De interieurs die ik creeër zijn niet enkel mooi op foto, ze stralen uit wie je bent en zorgen ervoor dat je jouw echt thuis voelt.

Het doel is om te werken naar innovatieve en unieke woning waar je je goed voelt , rust vindt en harmonieus kan samen leven met je familie

Nieuwbouw
In een ideale wereld bepalen we in overleg met de klant een geschikte bouwgrond. Vervolgens bepalen we in functie van de bouwgrond de vorm van de woning of het commercieel pand, alsook het organogram. Woonruimte, keuken, kantoor, sanitair, noem maar op, worden zo geplaatst dat er een optimale harmonie heerst. Ook buitenshuis krijgen zaken zoals een tuinhuis, garage, zwembad, parking,... een ideale plaats toegewezen. Indien de bouwgrond reeds gekozen werd, wordt er nauwkeurig uitgemeten om het gebouw of de woning optimaal op het perceel te plaatsen en in te delen.
Verbouwing
Feng Shui is een zegen wanneer er dient verbouwd te worden. Bij de renovatie van een gebouw, woning of commercieel pand gaan we heel grondig te werk. De pijnpunten (financiële problemen, relationele problemen, etc.) worden in kaart gebracht en meteen aangepakt. Indien nodig kan er voor een volledig nieuwe indeling geopteerd worden, waarbij een nieuwe, frisse harmonie centraal staat.
Appartement
Een appartement is steeds deel van een groter geheel. Heel belangrijk dus om de afweging te maken waar gewoond en gewerkt zal worden. Des te meer als de aankoop nog moet plaatsvinden. Een linkse of rechtse oriëntering, alles is afhankelijk van de externe omgeving, de positionering in het gebouw zelf en het al dan niet aanwezig zijn van voldoende ruimte en openheid. Het toepassen van Feng Shui in appartementen is een heel boeiend gegeven, een echte uitdaging om het interieur de juiste harmonie mee te geven opdat de levensflow kan gestimuleerd worden.

4.

Projecten

Elk van onze projecten wordt met veel liefde gecreëerd en geoptimaliseerd volgens de specifieke noden van de woonomgeving.

Van diepgaande workshop tot perfecte vertaalslag naar jouw interieur. Ontdek onze projecten!

Plan een gesprek met Tiene

Interesse in een Feng Shui renovatie? Laat hieronder jouw gegevens achter en ik zal je contacteren voor een vrijblijvend introducerend gesprek. We bekijken samen hoe we Feng Shui succesvol kunnen introduceren in jouw woning of bedrijf.

Tiene Laurent Feng Shui Interieurarchitect contact