JUJU Fashion

Ouders shoppen, kinderen spelen

1.

Het Project

Bij JUJU te Oostkamp kan je terecht voor kledij, schoenen en accessoires voor jongens en meisjes van 4 tot 16 jaar. Een hippe kinder- en tienerwinkel uitgebaat door topvrouwen Evelien Merlevede en Sarah De Vriese. Van bij de eerste ontmoeting werd meteen duidelijk welke sfeer de eigenaars in hun winkel wilden creëren.

 “Wij willen onze klanten een thuisgevoel geven. Het gaat om meer dan alleen shoppen. Mensen moeten kunnen langskomen en een babbeltje slaan, voor de kinderen en tieners willen we een paradijs zijn waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn.” Zo gezegd, zo gedaan!

2.

De Aanpak

Het ontwerp werd opgebouwd volgens Feng Shui en resulteert in een jonge, frisse
en toch tijdloze uitstraling. Een doelgerichte en efficiënte indeling, het aanbod voor tieners vooraan in de winkel, dat voor het jongere publiek achteraan.

Om de speelse ontvankelijkheid van JUJU te beklemtonen werd in het ontwerp gekozen voor een toegankelijke betonvloer. Alles werd tot in het kleinste detail en volgens Feng Shui principes uitgewerkt.

De kledingrekjes werden op maat en volgens de verschillende leeftijdscategorieën ontworpen. Voor de allerkleinsten werd een speelpodium gecreëerd, de tieners kunnen terecht in de hamacs, de ouders ervaren ondertussen een rustige en aangename winkelervaring. 

Bij JUJU wordt shoppen een beleving, een waar familiaal gebeuren. Iedereen, van jong tot oud, voelt zich welkom. Het ontdekken van de nieuwe collecties is een echt feest.

3.

Wat de klant ervan vond

We zien onze omzet jaarlijks stijgen, de bezoekers voelen zich helemaal thuis en iedereen neemt hier echt de tijd om te shoppen en te kiezen.

Dankzij transparante communicatie en open dialoog kunnen we spreken van een echt succesverhaal. “Tiene heeft heel goed begrepen wat we voor ogen hadden. Ze heeft binnen ons budget een uniek interieur weten neer te zetten, een interieur dat bij ons past maar vooral bij de klanten en de kinderen.” 

We zien onze omzet jaarlijks stijgen, de bezoekers voelen zich helemaal thuis en iedereen neemt hier echt de tijd om te shoppen en te kiezen. Een enorm fijne en geslaagde samenwerking.”

4.

Ontdek andere projecten

Plan een gesprek met Tiene

Interesse in een Feng Shui renovatie? Laat hieronder jouw gegevens achter en ik zal je contacteren voor een vrijblijvend introducerend gesprek. We bekijken samen hoe we Feng Shui succesvol kunnen introduceren in jouw woning of bedrijf.

Tiene Laurent Feng Shui Interieurarchitect contact