Bossu Decor

Belevingsruimte als toonzaal

1.

Het Project

‘We willen een totaal nieuw concept, en daarom afstappen van onze decoratie/verfwinkel, wat we jaren met veel plezier hebben gedaan. We willen graag een belevingsruimte maken waar je kan proeven van gordijnen, tapijten en materialen die jouw woning/business afmaken.’ Wow, het klonk als een heerlijke opdracht en na het bezoek van mijn feng shui master en mezelf was zelfs Nic Bossu overtuigd. Mannen zijn meer geneigd om sceptisch te staan tegenover Feng Shui.

Een uniek concept waarbij de bezoekers zich meteen thuis voelen en waar mijn opdrachtgevers veel voldoening en rust ervaren tijdens het werk. Een unieke en aantrekkelijke belevingsruimte die je als bezoeker nooit meer vergeet, en dat is nu net de bedoeling. Het interieur straalt de klasse uit van de materialen en van de professionaliteit van de zaakvoerders.

2.

De Aanpak

De Feng Shui studie was de rode draad om te starten met een doeltreffende indeling. Het kantoor van de zaakvoerders werd centraal in de ruimte geplaatst, de klanten kregen een mooie plaats van waaruit zij alle producten kunnen waarnemen en genieten van voldoende privacy tijdens de onderhandelingen. Alle materialen werden in die mate gepositioneerd dat ze bijdragen aan een stijging in de omzet.

Mijn opdrachtgevers konden uitpakken met al hun schildertechnieken alsook met de ‘Mortex’ waarin zij gespecialiseerd zijn. Een deel van het bestaande maatwerkmeubilair werd omgebouwd en nuttig gebruikt. Alle manieren om stoffen in een interieur te verwerken werden op een speelse en esthetische wijze getoond, het was een plezier om hieraan mee te werken.

3.

Wat de klant ervan vond

Het is altijd inspirerend werken met Tiene, We zijn meegegaan in het creatieve proces van winkel naar belevingsruimte. Wij stonden eerst sceptisch tegenover Feng Shui. We kennen Tiene al jaren en hadden daardoor veel vertrouwen.

Een ware beleving die ons dagelijks gelukkig maakt, zakelijk doet groeien en ons meer quality-time met ons gezin brengt.

Hey, ik ben Tiene

Feng Shui interieurarchitecte en klaar om jou te helpen de voordelen van Feng Shui in jouw privé interieur of bedrijf binnen te brengen.

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik zal je contacteren voor een vrijblijvend introducerend gesprek hoe we Feng Shui kunnen introduceren in jouw woning of bedrijf.

4.

Ontdek andere cases