MATTHYS

Luxevilla met groot familiegevoel

1.

Het Project

Een prachtige en statige villa op residentiële locatie te Brugge. Mijn taak was om alle ruimtes op de benedenverdieping met elkaar te verbinden. Een aantrekkelijke woonzone ontwerpen en realiseren voor het gezin bestaande uit de ouders en drie tieners. De bedoeling was ook om de tuin te integreren en naar binnen door te trekken. Dat is echt mijn ding.

Ik heb er enorm van genoten om van ontwerp tot realisatie mijn opdrachtgevers te kunnen begeleiden. Ook fijn om alles te regelen zodat het gezin tijdens de renovatie kon blijven wonen. 

2.

De Aanpak

Het meest noodzakelijke was om een woonruimte te maken waar gezellig kan getafeld worden en waar alle leden van het gezin zicht verbinden. Aan tafel wordt veel gedeeld, iedereen weet wat er bij de ander gaande is. Dit was voor mij het vertrekpunt. Van daaruit zijn de andere ruimtes organisch meegegroeid. De bestaande plankenvloer werd volledig gerestaureerd, de keuken hebben we mooi doen aansluiten met een passende gietvloer.

De keuken werd tot in het kleinste detail bekeken, bestudeerd en aangepakt. Ik kreeg carte blanche en hield ook rekening met het budget. Dankbaar om met het materiaal corian te ontwerpen. Het was ook tof om het kunstwerk mee te kiezen, het prachtig werk dat volledig past bij de sportiviteit van de gezinsleden.

3.

Wat de klant ervan vond

“Tiene heeft ons goed begrepen, we waren meteen verkocht bij het eerste ontwerp dat ze ons voorlegde. Haar aanpak en open communicatie waren zo transparant, wij houden van deze manier van werken.

Wij tafelen uren, vertellen aan elkaar, lossen problemen op, wij leven in verbinding met onze opgroeiende kinderen. Voor ons is dit zeer belangrijk, wij willen betrokken zijn bij hun leven. Wij zijn blij met onze renovatie en trots op ons nieuwe interieur.”

Hey, ik ben Tiene

Feng Shui interieurarchitecte en klaar om jou te helpen de voordelen van Feng Shui in jouw privé interieur of bedrijf binnen te brengen.

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik zal je contacteren voor een vrijblijvend introducerend gesprek hoe we Feng Shui kunnen introduceren in jouw woning of bedrijf.

4.

Ontdek andere cases